defensa-personal-serveis
defensa-personal-infantil-girones

defensa personal infantil

Docència no competitiva, basada en la pràctica continuada d’un esport per ser utilitzat com a eina, cuidant els aspectes psicomotrius, amb la finalitat d’inculcar valors com: 
respecte
constància
humanitat
sacrifici
control de un mateix
gratitud
amistat 

sambo/defensa personal

Disciplina marcial russa basada en l’aplicació de tècniques per a la defensa personal.

Destinada a resoldre atacs amb o sense armes en situacions d’estrès, contra un o més atacants, amb la finalitat de rebutjar una possible agressió de forma segura.

Ens aporta les eines necessàries per reduir l’atacant com projeccions, luxacions, immobilitzacions i punts de pressió.

defensa personal femenina

Modalitat dedicada a la defensa personal de la dona, aportant les eines necessàries per a la seva defensa en diferents casos d’agressió o situacions de risc.

defensa personal policial/operativa

Els professionals en l’àmbit de la seguretat pública i privada reben una formació, en el moment d’assolir les seves funcions, de defensa personal policial i defensa personal operativa.

Aquesta docència engloba diferents modalitats marcials com judo, jiu jitsu, karate, tae kwon do, lluita així com tècniques especifiques operatives.
Dins l’operativa diària habitual d’un agent policial / vigilant de seguretat, es donen una sèrie de situacions i casuístiques on, de forma continuada, poden suposar un perill per la seva integritat i la de tercers. Per aquest motiu, es fa imperativa la formació de defensa personal policial operativa per garantir la resolució de qualsevol actuació, ja sigui de nivell baix, mig o alt.

Aquesta formació suposa un conjunt de tècniques de defensa personal, combat cos a cos acompanyada de tècniques de control, emmanillament i operativa exclusiva per professionals de seguretat.

Per apuntar-te a les activitat o per a més informació no dubtis en posar-te en contacte al 
661 40 11 55 (demanar per en Lluís) o a info@defensapersonalgirones.com

La nostra formació al club esportiu gironès

sambo infantil

A partir de 7 anys.   Dilluns de 17:00h a 18:30h   Dijous i Divendres de 17:30h a 19:30h

matrícula oberta tot l'any

Posa't en contacte per reservar plaça: 661.40.11.55 – Lluís info@defensapersonalgirones.com
reservar plaça

Sambo defensa personal

A partir de 14 anys.   Dilluns de 17:00h a 18:30h   Dijous de 17:30h a 19:30h   Divendres de 17:00h a 18:25h i de 18:30h a 20:00h

matrícula oberta tot l'any

Posa't en contacte per reservar plaça: 661.40.11.55 – Lluís info@defensapersonalgirones.com
reservar plaça

defensa personal femenina

Ets professional de la seguretat privada o pública?

L’Associació de Policies de les Comarques de Girona va ser fundada en legal forma en data 08/04/14 a la ciutat de Girona.

La idea va sorgir d’un grup de policies en actiu els quals van voler donar sortida a un greuge endèmic existent a l’àmbit de la seguretat pública: la formació de defensa personal policial.

Per tal de tenir una continua actualització de coneixements pràctics i teòrics per poder donar un servei amb garantia, acurat i sense que ens pugui perjudicar per una mancança de coneixements o eines per poder donar fi a una situació de risc, en qualsevol dels àmbits que un professional es pot trobar.